השלמה לחורש

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

28/12/2012 | 01:04 | מאת: שבי

תודה על התשובה המפורטת. בקשר לחיזוק שרירי הבטן בגלל הפחד שלי שיהיה לו קשה לבצע את הגשר הצידי, מה דעתך אם הוא יעשה על מזרון 2 סטים רגליים באוויר ב90 מעלות 15 חזרות? 2.כידוע לך אומרים שיש חשיבות רבה לחיזוק זוקפי הגו, האם כדי לו לבצע תרגיל לזוקפי הגו או שזה מוקדם ואפשאר להסתפק בתרגילים הרשומים, אם בכל מקרה אתה ממליץ לבצע אז איזה תרגיל? 3. האם התרגיל לחיצת חזה עם מוט מתאים למתאמן זה כי זה תרגיל פונקציונאלי מצויין, או עדיף מכונה? תודה רבה

שבי, כפי שאמרתי, בשלב ראשוני לחולה סוכרת רצויים תרגילים המערבים קבוצות שרירים גדולות: תרדילי רגליים, תרגילי משיכה ותרגילי דחיקה. תרגיל לזוקפי גב הוא מעט ספציפי מידי, לאדם לא מאומן. הגב התחתון עובד כמיצב ברוב התרגילים הפונקציונליים.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ