דופק עולה מהר ועייפות

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

22/12/2012 | 12:39 | מאת: עמית

שלום: אני בן 21 מתאמן כבר תקופה של כ5 שנים בצורה דיי אינטנסיבית ולא מבוקרת. רזיתי המון במישקל והמשכתי להתאמן. עשיתי מסלול עצים באחת היחידות בצהל שסיימתי חזרתי להתאמן מישקולות בעצימות גבהה ולאט לאט התחלתי לרדת ברמה ולהרגיש עייפות בלתי פוסקת בגוף עד כדי כך שהיו ימים שלא יכלתי לקום מהמיטה כיום אני נח כבר כחודשיים וחצי והשיפור הוא מינמלי עשיתי בעבר בדיקות לב ודם והכל תקין( לא חסר כלום ואין מחלת הנשיקה) יש חשש לovertraining חמור רציתי לשאול אם יש עוד בדיקות לשלילת מחלות שיכולות לגרום לעייפות חרונית כזאת והצעות לטיפול בדבר כזה תודה!

גם אם מדובר היה באימון יתר הרי שאחרי מנוחה של חודשיים אתה צריך להרגיש שיפור משמעותי. העובדה שאינך חש שיפור, מצריכה המשך בדיקות ואבחנה מבדלת רפואית. אם תיתן לי עוד פרטים אולי אוכל לעזור: מה בדיוק אתה חש, יש כאבים, החולשה היא במאמץ או גם במנוחה? עייפות, שינה? תזונה? דיכאון? ממצאים ובדיקות רפואיות מאז המיקרוב.

28/12/2012 | 12:01 | מאת: עמית

ד"ר חורש שלום: הייתי מבקש אם תוכל לשלוח לי את המס' פלאפון שלך לכתובת מייל הבאה [email protected] ונקבע פגישה תודה רבה!

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ