לא מוותר לך :)

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

06/06/2012 | 21:27 | מאת: שבי

חורש אמרת לי שבניית תוכנית צריכה להתאים לצורכים האישיים של כל בן אדם לגופו. מביחנה הגיונית כדי שהגוף יגיב הכי טוב לתוכנית מסודרת ונכונה, על מה צריך לעבוד קודם: אימון נפח- 35-40 דקות ריצה לשיפור הסבולת או אולי אימונים אינטרוולים חזקים לשיפור כדי להעמיד את הגוף בעומס גבוה. אולי קודם 5-6 אימונים של כח מתפרץ וספרינטים בחוף הים כדי לחזק את הגוף. או קודם לבצע אימון ספרינטים + ריצה כנגד התנגדות למרחקים קצרים כדי לשפר כח מתפרץ. אני פשוט חייב שתכוון אותי בתוכנית פחות או יותר. תודה רבה שבתאי

שבי, אתה מדבר על "קודם" כסדר עדיפויות, או במובן הכרונולוגי בתוכנית במהלך השנה, שבוע?

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ