סדר אימונים בפגרה.

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

04/06/2012 | 22:11 | מאת: שבי

שלום חורש. אמרתי לך שהייתי אצל פיזו שהוא באמת טוב על מנת לבדוק אם יש בעיות בשרירי הרלגיים, גב, בטן . יציבות וכו'. אמרת לי להחזיק לך תשובה איך היה: הבעיה היחידה שהוא מצא זה שהרגל שמאל חלשה מאוד מרגל ימין החזקה. אפשאר לראות את זה במיוחד בשריר ה4 ראשי, כאשר ברגל ימין יש לו צורה ממש יפה של שריר, וברגל שמאל עדיין חלש. הוא נתן לי תרגילים מתאימים לבציוע. נשאר לי 4 שבועות (בערך) לתחיל אימוני הכדורגל. יש מספר סוגי אימונים שאני מכיר ויודע לעשות. 1.ריצת נפח- ריצה ארוכה 2.ריצת אינטרוולים שלימדת אותי 3.ריצות למרחקים קצרים, כח מתפרץ+ספרינטים, ריצה כנגד התנגדות 4.אימון תחנות בחוף הים. 5.אימון פליאומטרי. אשמח אם תסביר לי פחות או יותר מה לעשות כל שבוע: לדוגמא בשבוע ראשון אימון פליאמטרי, בשבוע אחרי זה חוף ים וכו'. בטח גם יהיה מצב שתגיד לי שאימון אחד מתאים לשבועיים לדוגמא. גיל:22 המטרה:להכין את הגוף לתחילת העונה(אימונים קשים), והכנת הגוף לעונה עצמה. אתה חייב לעזור לי, רציתי שפיזיו ייתן לי תוכנית, אבל אשמח מאוד אם תגיד לי פחות או יותר מה הסדר של האימונים ואני כבר יגוון בתרגילים. תודה רבה רבה רבה שבתאי

שבי, בניית תוכנית, צריכה להתאים לצורכים האישיים שלך ולצרכים הפיזיולוגיים שלך. מובן שפורום אינטרנטי לא מאפשר לרדת לרזולוציה הזאת.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ