ריצה בהליכון

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

29/05/2012 | 23:33 | מאת: אריה ב

גמלאי בן 74 בריא חדר כושר כ5 פעמים בשבוע שאלתי אני רץ בהליכון 3פעמים בשבוע מעל שמונה קמ בשעה שלמה המדרכים מנסים לעצור בעדי מה לעשות?

אריה, אם אתה נבדקת באופן מקיף במהלך השנה הרחרונה, כולל אקו לב ובדיקת מאמץ ואתה מרגיש טוב במהלך הריצה בקצב 8-9 קמ"ש לא צריכה להיות מגבלה בריאותית שתרוץ שעה שלמה. יחד עם זאת אני ממליץ שהפעילות האירובית תהייה מגוונת ותכלול מספר מכשירים אירוביים שונים מעבר להליכון. בנוסף צריך להתחשב באנשים נוספים שרוצים להשתמש בהליכונים?

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ