השלמה לפיזיולוג

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

21/05/2012 | 21:47 | מאת: שבי

כשאר שאלתי אותך על ביצוע של קונטרסים של מים חמים וקרים לאחר האימון רשמת לי שאתה לא ממליץ אחרי כל אימון לבצע מקלחות אלה, אלא רק פעם או פעמיים בשבוע. 1.מדוע אתה ממליץ לבצע מקלחות אלה רק פעמיים בשבוע ולא אחרי כל אימון? 2.מה דעתך על מקלחת עם מים קרירים (לא קרים!) על כל חלקי הגוף לאחר האימון? אני יודע שזה יכול להוריד את טמרטורת הגוף, אבל אשמח לשמוע דעה מקצועית

תוכנית התאוששות צריכה להיות מגווונת, כמו שתוכנית אימון צריכה לאפשר תרגילים מגוונים: קונטרסטים, מקלחת קרירה וריצות שיחרור קלילות.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ