כאבים בעקב כף הרגל.

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

10/05/2012 | 21:07 | מאת: אייל

שלום שמי אייל בן 19 , נרשמתי לפני כ3 שבועות לחדר כושר הכל טוב ויפה. קניתי לעצמי נעליי ספורט של אסיקס עם בולמי זעזועים .. ובכמה ימים האחרונים כשאני הולך על ההליכון אני מרגיש כאבים בעקב ובכף הרגל. בדקתי אם יש לי בליטות או משהו כי ככה אמרו לי שבודקים אם יש דורבן.. ולא , אין שום בליטה .. מה זה יכול להיות ? תודה !

אייל, סביר להניח שמדובר בדלקת ברקמת החיבור של כף הרגל, אולי של של הקשת הפלאנטרית. מכל מקום, אמליץ לך לבדוק את מידת התאמת הנעליים לכף הרגל שלך אצל אורטופד או מומחה כף רגל ובמידת הצורך להתאים מידרס.אשמח לעזור במידת הצורך.

14/05/2012 | 13:59 | מאת: אייל

אוקיי תודה רבה אני יילך לרופא בקרוב ויודיע לך על תוצאות הבדיקה

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ