שאלות דחופות...

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

07/05/2012 | 20:01 | מאת: שיר

שלום חורש! א. תודה על תשובתך לשאלתי הראשונה על ריצת ההספק 1500 מ' ב. יש לי עוד שתי שאלות אלייך: 1. מהו ההבדל בין חילוף החומרים של סיבי שריר לבנים לבין חילוף החומרים של סיבי שריר אדומים בזמן מאמץ של השריר? 2. ציין שני גורמים אשר יכולים להגביל את צריכת החמצן המרבית אצל ספורטאים שרמת הכושר שלהם גבוהה מאוד. אשמח אם תענה לי בהקדם האפשרי דחוף עד למחר בערב מודה מאוד...

1. קבלי תשובות בלינק הבא http://en.wikipedia.org/wiki/Skeletal_striated_muscle 2. צריכת חמצן מירבית אצל ספורטאי הישג מוגבלת בדרך כלל על ידי רזרווה נשימתית וסף חומצת חלב.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ