זקוקה לעזרה דחוף.

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

17/04/2012 | 10:25 | מאת: יפהלה

אני בת 55 סובלתמשוןרה של בעיות רפואיות ביניהן התחלת אוסיפרוזיס בעמוד שדרה..בעיות של שרירים....ועוד עוד. ברור לי כי אני צריכה להיכנס להליכי דיאטה ופעילות גופנית אינטנסיבית אך מבוקרת ומפוקחת. אני מחפשת מדריך שידע להבין את המכלול וינחה אותי באופן קבוע לפעילות גופנית מתאימה. אינני מחפשת מדריך כושר "רגיל"....אלא כאמור מקצוען אמיתי המבין היטב בנושא. אני גרה באיזור הקריות ואשמח לקבל המלצה מתאימה. אנא ראו בהודעה זאת קריאת s o s.

יפהלה, אני יודע שבמרכז רפואי בני ציון בחיפה, יש פיזיולוג ומערכת של שיקום לב שלדעתי, יכולים לסייע לך.

18/04/2012 | 12:00 | מאת: יפהלה

אולם אינני זקוקה לשיקום לב אלא עצמות ושרירים.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ