+השלמה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

11/04/2012 | 03:08 | מאת: אילן

חורש שאלתי אותך אם כדאי להיכנס לאמבט קרח לאחר רכיבה, רשמת שלא מומלץ אבל מקלחת עם מים קרירים יכולים לכוווץ כלי דם ולעזור. אם אני יקח שקית קרח ויעבור למספר דקות קצרות על שרירי הרגליים שעבדו קשה לאחר הרכיבה זה טוב? או שאתה עדיין בדעה של מקלחת עם מים קרירים(לא קרים)? אשמח אם תסביר לי... תודה רבה רבה

אילן, בתור אדם מן השורה שעוסק בפעילות גופנית לבריאותו והנאתו, לשם מה לך ההתעסקות בקרח? חימום קל ומתיחות עושים יופי של עבודה.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ