צאלה 21/1 גדרה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

02/11/2010 | 09:37 | מאת: סנדי

שלום, אני בת 36, עם עודף משקל קל שאינני מצליחה להפטר ממנו גם אם אני צמה. לאחרונה התחלתי לעשות הליכות, להקפיד על תזונה אבל המשקל לא זז. אני לא יודעת עם זה קשור אבל יש לי קולסטרול גבוה. א. אשמח אם תיעץ לי מה יכולות להיות הבעיות שאני לא יורדת במשקל? ב. איך קובעים תור במרכז O2, האם צריך הפנייה מרופא משפחה?

אשמח לקבל עוד מספר פרטים: משקל, גובה, רמה של TSH ן- T4 בבדיקות הדם, תוכנית האימון שמתבצעת היום? טיפול תרופתי,שינויים במשקל במהלך 5 השנים האחרונות.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ