משהו מוזר

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

16/07/2011 | 06:12 | מאת: אייל

קראתי מאמר דל ד"ר ליאור מני. כותרת המאמר הייתה- איך מורידים את אחוזי השומן. אחד הטיפים שלו היו "לשתות כ-4 מנות קפה מר ביום". בדרך כלל אומרים שפשאר לשתות קפה אבל בכמות לא גדולה. 4 כוסות ביום נראה לי כמות מאוד גדולה. מה דעתך בנושא חורש?

17/07/2011 | 00:20 | מאת: חורש

קפה יכל לזרז שריפת שומן אך ורק במקביל לפעילות גופנית אירובית. לגבי כמה קפה ביום? זה אינדבדואלי, צריך לזכור שמדובר ברעלן בכמויות גדולות. אני לא ממליץ על יותר משתי כוסות אספרסו, כדרך חיים, אבל לתקופות קצרות אפשר עד 4 - לזכור לשתות הרבה מיים.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ