על תפקוד הגוף ולמה זה קורה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

14/09/2016 | 15:32 | מאת: שלומי

דר שלום רב, שתי שאלות קצת מוזרות-1-למה כשעומדים ומחליטים לשים את כל משקל הגוף על רגל אחת,הרגל השנייה מרגישה קלה יותר?השרירים הרי נותרים כמו שהם כדי לתת גם לרגל שלא עומדים עליה כוח ,אז למה היא כן מגישה יותר חלשה או עם פחות כוח? 2-שמתי לב שכשמכופפים את מפרק כף היד מטה באופן ומשחררים את שרירי הכתף,המפרק אוטומטית נכנס פנימה חמד הגוף ולא נותר הצידה באוויר.מדוע זה? וגם האם חלק מהשרירים שמזיזים את המפרק רחוק מהגוף אחראי גם שריר הזרוע דו ראשי? תודה רבה וסליחה מראש על האורך..:)

שלומי יקר...אני צריך שתנסח פעם נוספת את שלותך החשובות, אני מצליח להבין למה אתה מתכוון?

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ