כאב ופציעות באימון סיבה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

08/09/2016 | 19:41 | מאת: שמואל

דר שלום רב, שאלה שלא מצאתי אליה תשובה באף מקום-האם יש דבר כזה של שימוש לא נכון בשרירים באופן מתמיד,ולא משנה כמה הם יהיו חזקים תמיד יופיעו פציעות ודלקות? דוגמא-אם שמה אצבעות על השולחן ומעמידה את היד עליהן-ולוחצת עליהן חזק-זה משהוא שתמיד יהיה לא טוב ויגרום לפציעות. אז נגיד בדוגמא הזו שהרגע הבאתי,למה זה לא טוב?עומס על השרירים? לא משנה כמה הם יהיו חזקים זה תמיד יגרום לפציעה? תודה רבה !

בהחלט, שימוש בשרירים שיביא לפגיעה בהם וברקמות רכות נוספות, יביא בסופו של דבר לנזק, קרעים, פציעות ודלקות.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ