אמבטיות מלח או קרמים המכילים מלחים

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

09/05/2016 | 12:07 | מאת: אשר

היי... מלח ידוע כגורם להפרשת אדרנלין ומכווץ את כלי הדם, האם אנשים שתוכנית האימון שלהם היא בנפח גבוהה ותהליכי דלקת רבים מתעוררים עקב כך טבילה במי מלח או מריחה של קרמים המכילים מלחים על איזור נקודתי יכולה לעזור להפחתת כאב ולריפוי מהיר יותר? אדרנלין מדכא את מערכת החיסון, ולרוב דלקות עקשניות מאופיינות בפעילות יתר של מערכת החיסון הגורמת לתהליך הדלקתי. בנוסף גם הפרשת קורטיזול גורם בעצמו להפחתת כאב באופן ישיר. מה דעתך?

שימוש במינרלים, בעיקר מלחי גופרית, ידועים בתכונות האנלגטיות (הפחתת כאב)שלהן. זה הרציונל לטבילה בים המלח וכן שימוש בתוספים המכילים מלחי גופרית, כמו MSM.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ