חורש, תוכל לתת קישור למחקר?

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

27/04/2016 | 16:32 | מאת: הנרי

שבו בחנו יכולת למידה וקוגניציה בתחום של למידה מוטורית, ומצאו שדווקא לאוכלוסייה המבוגרת הייתה למידה טובה יותר! זה ממצא שנמצא במחקרים רבים, או במחקר חד פעמי?:)

למרות שיכולות מוטוריות יורדות בדרך כלל בגיל מבוגר, הכותב טוען שיכולת הלמידה המוטורית לא נפגעת. מכאן שלרוב הירידה בתפקוד מוטורי קשורה לחוסר תרגול ופחות חשיפה לגירויים מוטוריים. לינק לסקירה: http://link.springer.com/article/10.1007/s11556-008-0030-9

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ