עבודה רבה על שרירי בטן

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

05/02/2016 | 02:26 | מאת: שבי

האם שרירי בטן מאומנים מאוד גורמים לבטן תפוחה , כי כמו כל שריר שהמסה שלו גדלה הוא תופח? תודהה

שרירי בטן הם שרירים יציבה שיש להם תכונות מיוחדות (סיבי שריר אדומים, אירוביים, ודקים יחסית). האימון שלהם ישפר את הסבולת שלהם והיכולת לעמוד בעומס לאורך זמן, אך היכולת שלהם לפתח תכונות של סבי שריר לבנים (בעלי נפח גדול) היא מזערית. לכן אימון שלהם לא יגרום לבטן עגלגלה, אלה להפך, יגדיל את המתח השרירי שיביא לבטן שטוחה יותר.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ