קראיטין- שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

15/08/2015 | 12:13 | מאת: מאיר

היי חורש, ותודה על תשובתך.. רציתי רק לשאול עוד דבר, אכן ביצעתי הפסקה של שבוע עם הקריאטין, אך שוב אני לוקח כבר יומיים, ושמתי לב ששוב יש כאבים באמות ותחושת נוקשות בגוף. ייתכן כי לפני שביצעתי הפסקה של שבוע לקחתי קריאטין במשך חודש ( כל יום 3 גרם, ללא העמסה), ולכן גם שעשיתי הפסקה של שבוע, כשחזרתי שוב הגעתי לכמעט מאגרים מלאים בגוף.. האם כדאי לנסות לדלדל את כל המאגרים שנצטברו, במשך חודש נגיד, ואז לקחת שבוע כן שבוע לא?

אפשר לנסות לסירוגין, שבוע כן שבוע לא. רמות הקראטין בשריר יגיעו לנורמה שלפני, רק לאחר שבוע עד 10 ימים בערך.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ