פוריות

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

08/06/2015 | 17:48 | מאת: מירי

אהלן!! האם זה נכון שהאישה מאבדת מהפוריות החל כבר מגיל 30? ואיכות הביציות יורדת כבר מגיל זה?? אז מה אם אישה רוצה לבנות קריירה, או עוד לא מצאה את האביר על הסוס הלבן? :)

הפורום הוא בנושא פיזיולוגיה של המאמץ...אך התשובה היא כן, אם כי זה לא אומר שאשה לא צריכה להיכנס להריון אחרי גיל 30. ככל שידוע לי העלייה המשמעותית יותר בסיכון היא מעל גיל 35-40. לצערי שעון הזמן מתקתק בעניין גיל הפריון ואם זה יהיה חצי נחמה לשמוע שגם רמת הסיכון ואיכות הזרע אצל גברים יורדת עם הגיל.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ