אבקת חלבון אורז טבעונית

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

01/06/2015 | 20:49 | מאת: טליה

שלום, אני חדשה בתחום השימוש באבקות אבל לעיתים אין ברירה... באבקה הטבעונית שקניתי כתוב על גבי המוצר שיש לערבב שתי כפות במים ולשתות מיידית. אם אני מכינה לי משקה כזה בבקבוק ושותה אותו רק אחרי הפעילות הגופנית מחוץ לבית אחרי בערך כארבעים וחמש דקות- כל הערך נעלם? אם כן מדוע? תודה

אני לא חושב שכל הערך התזונתי נעלם, אבל אפשר שחלק מהרכיבים עוברים תהליכי חימצון ואולי מתרכבים אחד עם השני לכדי תרכובות חדשות.

02/06/2015 | 00:28 | מאת: טליה

בזמן מאוחר יותר מרגע ההכנה? פשוט לקחת שתי כפות בשקית ואז להוסיף לבקבוק מים?

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ