צרבת

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

23/04/2015 | 20:19 | מאת: שמעון

שלום רב, יש איזה דרך טבעית למנוע צרבות שמידי פעם מופיעות? בלי כדורים מבית מרקחת אלא מאכלים מסויימים... האם פיצוחים ובמבה יכולים לגרום לצרבת??

לא בתחום פיזיולוגיה של המאמץ, אבל אתייחס בכל אופן. צרבת יכולה להיות מושפעת מהתזונה שלנו, במיוחד ממאכלים שומניים מהחי כמו סטייק בקר, הדורשים עיכול ממושך מגבירים את הפרשת חומצה בכיבה. פיצוחים קלויים יכולים להגביר צרבת, אולם שקדים במיוחד טריים, הם בעלי ערך בסיסי גבוה ובמידה מתאימה יסייעו להוריד את רמת החומציות בקיבה.

05/06/2015 | 13:16 | מאת: ed המכונה דוקטור זיווגו'

כול מילה בסלע אכילה מהירה.אלכוהול.לא שותים מספיק מים אכילה של שימורים חמוצים.להימנע מכול הדברים האלה ואתה לא צריך שום כדור חוץ מכדור סל

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ