כאבים בשורשי כף היד..

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

13/03/2015 | 19:01 | מאת: מיקי

שלום רב, המליצו לי לשים רצועות בשורשי כף היד השומרות על מנח נטראלי במפרק זה, ואכן הכאב שהיה פג עם הזמן. הבעיה היא שבימים אלה אני מתאמן בפארק ולא בחדר כושר, ושמה כאשר אני שם את הרצועות אני מרגיש שהן לוחצות לי מידי על המפרק ועוצרות את הדם. זה בגלל הבמבנה של המכשירים שם שאינו מאפשר מנח נטראלי בשורש כף היד. האם יש דרך אחרת למנוע את הכאבים? רק לציין שהתרגילים שם מעולים וחבל לי לוותר עליהם...

מיקי, אני צריך להבין לגופו של כל תרגיל מה אתה עושה ובאיזה רצועות? סדים אתה משתמש?

15/03/2015 | 03:52 | מאת: מיקי

אני לא מוצא קישור , אך אני משתמש ברצועות די כשיחות שנסגרות עם סקווטש . שאני שם אותן קשה לפשוט או לכפוף את שורשי כף היד... התרגילים שלא ניתן יותר מידי להשתמש בהם זה שכיבות שמיכה בעיקר , מה כן ניתן לעשות בכדי למנוע עומס באיזור הזה?

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ