זיו

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

08/03/2015 | 02:15 | מאת: אוזניים רגישות

היי, אני בן 35 ולפעמים כשאני נמצא בסביבה רועשת כמו חדר כושר עם מוזיקה גבוהה במיוחד, או פאב קשה לי מאוד להשאר שם לזמן רב בגלל הרעש. האם יש פתרון לכך מבלי להשתמש באטמי אוזניים? כשאני שם אותם אני מרגיש אמנם שהרעש פוחת אך הלחץ בתוך האוזן מפריע אף הוא ... אם בכרל זאת אטמים, יש סוג מומלץ?

זיו, אני בהחלט מבין ומזדהה אתך, ראשית מידת הרעש בחדרי כושר רבים גבוהה מידי וניתן לגשת למנהלים ולהעיר על כך. במידה ואין ברירה אני לא מכיר דרך פרט לאטמים שונים- תוכל לנסות צמר גפן לח, שאתה יכל לשחק עם מידת הדחיסות שלו ולשלוט בעוצמת החדירות, רק תזהר לא לדחוף עמוק מידי לתוך האוזן.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ