הרגשה מוזרה בפנים

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

11/12/2014 | 00:30 | מאת: נריה

שלום , אחרי כמה אימונים של לחיצת כתפיים במשקלים כבדים וקלים כאחד ( שיטת פירמידה) , ואימון לחזה בכבל קרוס הרגשתי כאבים בצוואר , לא כאבים ממש חזקים או חדים, אך מה שקרה כמה ימים לאחר מכן אני מרגיש כאילו הפנים והלחיים שלי רדומות. קצת כמו תחושה שלאחר זריקה אצל רופא שיניים. אני גם מרגיש שאני נוגע בפנים כאילו הם תפוחות , אך במראה הם לא נפוחות יותר מהרגיל. האם זה משהו עצבי שמוקרן מאיזור הצוואר? יש לי ממה לחשוש או שמנוחה תעביר את התופעה הזו? האם יש צורך לנוח טוטאלית או שעבודה בטווח של 10-20 חזרות לא תזיק לי ??

ידוע לך על בעיות צוואריות? אתה מתאר אלחוש שמתאים יותר לעצבים קרניאליים (בפנים) ולא ככל כך לבעיה צווארית. אני לא בטוח שקשור לאימון שלך. המשך בירור רפואי אצל רופא מטפל.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ