ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

02/11/2014 | 16:44 | מאת: יעל

שלום חורש, אשמח לקרוא את דעתך לגבי תוסף של פולי קפה ירוק. האם התרשמת שהתוסף הזה(במינון המתאים כפי שתואר במחקרים) יכול באמת לעזור ולהאיץ את קצב הירידה במשקל כאשר משלבים איתו דיאטה ופעילות גופנית? תודה מראש

קופאין יכול להאיץ פרוק חומצות שומן כמוקור אנרגיה במהלך פעילות גופנית. הוא לא מגביר את כמות הקלוריות שאנחנו שורפים, אבל יכל להגביר את הפרקציה השומנית. אני לא יודע לומר אם הקופאין בפולי קפה ירוק יעילים יותר ממקורות אחרים של קופאין, או אם יש רכיבים ארגוגניים נוסםים בקפה הירוק מעבר לקופאין.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ