שאלה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

15/10/2014 | 21:20 | מאת: מישהו

במידה ויש לי אי יצביות של הכתף כי אני פורק אותה מידי שנה שנתיים בגללתנועה לא נכונה הורדת ידים זה נחשב מסוכן בבחינתי אם אני עושה טכניקה נכונה?

הפריקה השכיחה של הכתף היא בתנועה של ישור בשילוב רוטציה חיצונית בעת ששרירי הכתף רפויים, בזמן שבהורדות ידיים הכתף עושה תנועה הפוכה, שרירי הכתף מכווצים והסיכון הוא יותר של פריקת מרפק. יחד עם זאת מדובר בעומס חריג ולא מדוד למפרק שעלול להביע לפציעות ומתיחת יתר של ה " Rotator Caff" כך שלא מומלץ.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ