ספורט אחרי לקיחת דרלין 10 מ"ג

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

08/10/2014 | 10:41 | מאת: אילן

הבן שלי (בן 17 וחצי) אמור לקחת לפני טסט נהיגה (מחרתיים בבוקר) דרלין 10 מ"ג ומייד אחר כך יש לו אימון ומשחק כדור יד. האם יש בעייה בכך? כי הרי הכדור מוריד את קצב הלב ולחץ הדם והאימון לעומת זאת מעלה זאת...?

אין שום סכנה בריאותית לאימון בהשפעת דרלין, נהפוך הוא, אולם בנך עשוי להרגיש מעט חלש יותר באימון, במיוחד בתחילתו, לכן אני ממליץ על חימום ממושך יותר לפני המשחק. במקרים נדירים יכל להיות ביטוי של קוצר נשימה דמוי אסטמה, אז רצוי שלא להמשיך את האימון.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ