שינה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

28/09/2014 | 06:17 | מאת: שחר

שלום חורש שאנו ישנים שנת לילה,באילו מאגרים הגוף שלנו משתמש במהלך השינה? תודה!

01/10/2014 | 12:09 | מאת: נדב

הגוף תמיד משתמש בכלל המאגרים שלו גליקוגן,ח.אמינו,גלוקוז,ח.שומן וכו.. אבל ככול שהגוף עוסק בפעולה פחות ופחות עצימה המאגר העיקרי יהיה שומן,הליכה קלה וכו ולכןכמובן שכך גם המקרה בזמן שינה

אצל אדם בריא עם חילוף חומרים תקין במהלך השינה יהי שימוש ב- 90% -80 חומצות שומן וכ- 20%-10 גליקוגן כבדי.

05/10/2014 | 22:50 | מאת: שחר

תודה חורש אני אשמח אם תסביר לי מה ההבדל בין שומן שנאגר לבין חומצות שומן שנהפכות לגופי קטו למשל אומרים שבצום הגוף משתמש בחומצות שומן. תודה!

21/10/2014 | 12:11 | מאת: שחר

תודה חורש מה לגבי גליקוגן שבשרירים גם בו יש שימוש בשינה?

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ