שחייה ועצם

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

20/07/2014 | 10:25 | מאת: אלי

שלום, האם יש בסיס לטענה שצפיפות העצם של שחיינים - נמוכה, וזאת משום שאין התנגדות במים? בברכה, אלי

26/07/2014 | 11:57 | מאת: אלי

שלום, מה התשובה לשאלתי בנדון מ-20.7? האם הפורום אינו פעיל? אלי

28/07/2014 | 16:52 | מאת: אלי

מדוע אין תשובה? יום נעים. אלי

נכון, מחקרים מלמדים שצפיפות העצם של שחיינים נמוכה יותר משל ספורטאים אחרים. כניראה בגלל שבניית עצם דורשת גירויים שמתבצעים כנגד כוח הכבידה.

30/07/2014 | 22:26 | מאת: אלי

שלום, האם שחיינים אינם עושים פעילויות גופניות נוספות, כולל נגד כוח הכבידה? האם אין הבדל, מבחינת צפיפות עצם, בין אלה לבין שחיינים שלא עושים פעילויות נוספות? זה לא כל כך ברור לי, ואודה על הבהרתך. בברכה, אלי

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ