עזרה בטווח תנועה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

07/05/2014 | 17:47 | מאת: שבי

שלום. אני לפני ניתוח acl, הבנתי שחשוב מאוד לשפר את טווחי התנועה של הברך לפני הניתוח. למה כל כך חשוב לשפר את טווחי התנועה, ארי גם ככה יש שיקום לאחר הניתוח? 2.אמרו לי שיקח ל חצי שנה לחזור למגרשים, אם לא הייתי משפר את טווחי התנועה לפני הניתוח לא הייתי חוזר אחרי חצי שנה? אשמח למעט סדר תודה

מחקרים מלמדים שטיפול פיזיותרפי טרום ניתוחי שמיועד בעיקר לשמור על תפקוד וטווחים של הברך ומניעת דילדול של השריר משפר ומקצר את זמן הריפוי לאחר הניתוח.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ