כאבים במרפקים

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

27/04/2014 | 21:01 | מאת: אבנר

היי , מה שלומך? אני מתאמן על תרגילים כמו מתח ביד אחת, planche ו- FRONT LEVER . העומסים הם כבדים אך אני מקפיד לנוח לפעמים גם כמעט שבוע אחרי אימון מאומץ לאותם קבוצת שרירים. למרות זאת אני מרגיש כאבים ותחושה של כשיחות ונוקשות באיזור המרפקים. גם בתרגילים בחדר כושר של כפיפת כתף במיד פוזשן ( שגב כף היד מעלה) אני מרגיש כאב מסויים במרפקים, וזאת למרות שהמרפק ישר בתנועה. מה ניתן לעשות? רק לציין שאין לי כאבים בשורשי כף היד או בכתפיים, זה הגורם שלא מגביל אותי . דבר נוסף- בשגרת האימון שלי אין כמעט תרגלים על בייספס וטרייספס, הם מפותחים מאוד בגלל המשקלים הכבדים בתרגילי משיכה / דחיקה

לא צויינו המפרקים הכואבים, כמה זמן נמשך הכאב לאחר האימון, האם כואב רב במסגרת האמון הבא או שכל תנועה ומגע ללא קשר לאימון. בכל מקרה נשמע שמדובר כאן בעומס יתר ואם התנועה נכונה, מוטב שתבנה את העומסים בצורה מדורגת יותר.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ