אופנים

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

21/03/2014 | 17:22 | מאת: מיכל

שלום, האם יתכן שספורט רכיבה מאריך את הרגליים? שמתי לב שאני נאלצת לעלות את האוכף כל פעם קצת כבר כמה שנים (כשהיחסים המסורתיים מול הפדל נשארים זהים) . לא מדובר על הארכת שריר עקב מאמץ ואז חזרה לאותו מצב קודם- אלא ממש לשינוי באורך הרגלים ימים רבים אחרי הרכיבה. באופן כללי אני מרגישה ונראית ארוכה יותר מאז שהתחלתי לרכב, האם מדובר על הארכה של מקומות נוספים בגוף? הרבה תודה:)

אך ורק אם את עדיין נערה בגיל ההתבגרות. אם לא סביר שאת מרגישה שהעמיסה שלך השתפרה וקומתך זקופה יותר.

28/03/2014 | 00:17 | מאת: מיכל

ואני לא נערה, למרות שבאורח מוזר גבהתי אחרי גיל 20.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ