סופת שלגים

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

11/12/2013 | 01:09 | מאת: ניסן

ככול שאנו נמצאים במקום גבוהה יותר לחץ האוויר נמוך יותר כלומר במילים אחרות פחות חלקיקי חמצן כלומר יותר קשה לרוץ האם בזמן סופה שגם אז לחץ האוויר יורד בצורה דרסתית אני יחווה קושי בריצה יותר מיום רגיל

ניסן, החלק הראשון נכון, לגובה ושינויים בלחץ הברומטרי יש השפעה על צפיפות האויר ועל קליטת החמצן בדם, אולם ככל הידוע לי, השפעות אקלימיות של סופה אינן מורידות משפיעות על צפיפות האויר או קליטת החמצן-הרוח הנגדית כן...

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ