שריפת קלוריות

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

05/12/2013 | 20:53 | מאת: יעל

שלום, אני בת 31 . 1.65 ושוקלת 80 קילו. אני לא בכושר ורק מתחילה, והולכת על הליכון במהירות 5.5 במשך שעה והדופק שלי במהירות הזאת נע בין 160 ל- 165. הבנתי שמה שמראה שעון הדופק מבחינת כמות הקלוריות שנשרפו הוא לא מדד אמין. אבל האם תוכל בבקשה לומר לי מהו טווח הקלוריות שבו על פי הנתונים שלי אני יכולה לשרוף בשעה של פעילות כזאת עם דופק כזה? הכוונה נגיד, בין 300 ל 450.. סתם כדוגמא. תודה מראש

06/12/2013 | 18:53 | מאת: יעל

שכחתי לציין: שעון הדופק של פולאר שמוזן עם הנתונים שלי מראה שבשעה אני שורפת 650 קלוריות, אבל ברור לי שזה לא מדוייק.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ