לימודי פיזיולוגיה של המאמץ

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

24/10/2013 | 09:40 | מאת: רון

שלום ברצוני ללמוד נושא זה בתור תואר ראשון, אולי בהמשך שני. יש בכלל אפשרות לעשות בארץ דבר כזה? או שזה ספציפי מידי וכמה ציון פסיכומטרי צריך בשביל זה

לצערי אין בארץ מסגרת אקדמית בפיזיולוגיה של המאמץ, לא בתואר ראשון ולא בתואר שני. פניתי לא פעם אחת לדיקן ביה"ס לרפואה של האוניברסיטה העברית, אבל ניראה שהמהפכה צריכה לבוא מלמטה. אני מציע לך ללמוד לתואר ראשון במדעי החיים, מדעי הרפואה או חינוך גופני ולקוות שעד שתסיים את לימודי התואר הראשון נצליח לקדם את הנושא.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ