אימון גופני ו- Ventricular Pre Mature Beats

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

16/10/2013 | 13:54 | מאת: חיים צבי

לאחרונה התגלתה אצלי תופעה של VPB. האם השיטה שלך יכולה לפתור או להקטין הבעייה?

פעימות חדריות מוקדמות, VPB, היא תופעה שכיחה ובדרך כלל לא מסוכנת, הכל תלוי בשכיחות וביטוי. לרוב אינה מורגשת ונראת רק ברישום ECG, פעמים היא מורגשת והתחושה היא של פעימה לא סדירה. בכל מקרה, האם ביצעת בדיקת הולטר אקג 24 שעות., האם מדובר, יותר ממפעימה בודדת? אם מדובר בסה"כ בפעימה בודדת מידי פעם, אז אין ממש צורך בטיפול, אם יש הפרעות קצב נוספות, אז יש סיכוי טוב שאוכל לסייע לך.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ