פיזיולוגיה של המאמץ לימודים

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

21/06/2018 | 09:16 | מאת: קורל

אשמח לדעת איפה ניתן בארץ לעשות תואר שני בפיזיולוגיה של המאמץ או להתקרב איכשהו לתחום הספורט. אני דיאטנית בעלת תואר ראשון ורוצה להתמקצע בתחום הספורט.

נכון להיום לצערי עדיין אין תוכנית לתואר שני בפיזיולוגיה של המאמץ בישראל. אולם במסגרת למודי תואר שני מחקרי במדעי הרפואה, בביה"ס לרפואה של האוניברסיטה העברית ניתן להתמחות במחקר קליני בתחום הפיזיולוגיה של המאמץ. לפרטים תכלי ליצור קשר איתי בטל 025810810. אפשרות נוספת היא באוניברסיטת תל אביב, שבא הוצגה תוכנית אך הוחלט לצערי שלא תפתח השנה. אולי ב שנה הבאה.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ