ח.אמינו במחזור הדם

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

24/07/2013 | 11:40 | מאת: נדב

היי חורש מה מצב רציתי לדעת מה היא כמות ח.אמינו שנמצאת במחזור הדם אצל גבר ממוצע,וכמה זמן הם יכולות לשהות בדם? אני משאר שזה תלוי במאגרי האנרגיה והרגלי ההאכילה של האדם. האם יצא לך לקרוא מחקר כלשהו שהראה הבדלים משמעותיים בין אנשים והזמן ש ח.האמינו ות להם במחזור הדם?במה זה היה תלוי? המון תודות

נדב, ראה את המאמר הבא: http://jn.nutrition.org/content/109/4/621.full.pdf חומצות אמינו עוברות מטבוליזם די מהיר ו-2-3 שעות מרגע שאכלת ארוחה חלבונית רמתם תרד לנורמה בפלזמה. המאמר הנ"ל מתאר שינויים די משמעותיים בין אנשים שונים.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ