הרגשת חולשה במהלך אימון

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

22/07/2013 | 12:00 | מאת: צחי

בחודשים האחרונים, במהלך אימון משקולות בחדר הכושר (הליכון אני לא עושה כלל כי אין לי אוויר), אני מרגיש חולשה אשר גם מלווה בסחרחורת קלה ואני מקצר באימון. בדקתי אצל קרדיולוג + בדיקה במאמץ + אקו לב והכל בסדר. מה עוד יכול לגרום לזה?

22/07/2013 | 12:31 | מאת: נדב

צחי דבר ראשון הייתי ממליץ על בדיקת דם הרבה לפני שהייתי הולך לעשות א.ק.ג יכול להיות שזה נובע אפילו ממחסור במינרלים כגון ברזל שמחסור בו גורר העייפות וחולשה כללית ו"חוסר חמצן" אבל תמתין לתשובתו של חורש

27/07/2013 | 19:56 | מאת: חורש

צחי, מצב מוצר נשימה או חולשה בזמן אימון, מחייב בדיקה רפואית מעמיקה. אצטרך לקבל פרטים נוספים, גיל, משקל, גובה, סוג, מס פעמים בשבוע, האם ירדת במשקל לאחרונה, האימון, באיזה שלב אתה מתחיל לחוש חולשה, סיכום של בדיקת מאמץ, אקו ובדיקות דם אחרונות.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ