אימוני איגרוף1

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

11/10/2017 | 00:28 | מאת: יוני

שלום אני בן 31 כבר חודשיים מתאמן איגרוף 3 פעמים בשבוע אימונים של שעה וחצי השאלה שלי אם זה בסדר עם בהדרגה אגיע אימונים על בסיס יומי כלומר 6 טימונים בקבוע ולאחר מכן אוסיף גם אימוני בוקר אז יחצא 2 אימוני איגרוף ביום ברצוני ללכת לתחרויות האם זה יפגע בי בלב או באיזה שהיא צורה ואילו בדיקות עליי לבצע?

שלום, סרגל המאמצים צריך להתאים לך ולמצב הכשירות הגופנית שלך באופן אינדיבידואלי. אני ממלילך לעבור בדיקות רפואיות ופיזיולוגיות מקיפות לפני שאתה מחליט להצטרף לספורט המקצועי. כך בחשבון שלא מדובר בעיסוק בריא בשם אופן.

16/10/2017 | 17:31 | מאת: יוני

אילונבדיקות עליי לבצע תוכל לפרט ואם מי?

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ