מדדים נכונים בזמן מאמץ

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

29/03/2017 | 20:20 | מאת: יעל

שלום רב, אני מסטרנטית בטכניון. לקראת פרויקט הגמר מעוניינת לבצע בדיקה המבחינה בין המאמץ הנגרם כתוצאה מהליכה עצמאית, לעומת הליכה בהליכון חשמלי. מהם הפרמטרים הכי נכונים למדידה, לפני/אחרי או בזמן הפעילות שיתנו לי ההשוואה הכי טובה בין שתי הפעילויות? תודה מראש, יעל.

זה תלוי מאוד בכיוון ושאלת המחקר שלך? ניתן לבדוק את הצד המטבולי של הבדלים בצריכת חמצן, את הצד השרירי והביומכני- אלי שרירים פעלים ושונות ב- GATE ואפילו את ההבדלים בתחושה הסובייקטיבית ברמה הרגשית...

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ