להתנפח

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

14/06/2013 | 06:01 | מאת: זוהר

שלום לך...צריך את עזרתך אני בן 20 וחצי מתאמן בכדורסל וגם עובד בחדר כח. המטרה שלי היא לעלות במשקל ולהתנפח כי אני יחסית רזה לשאר החבים בקבוצה,כמובן שאני לא רוצה לעלות משקל בשומן אלא בעיקר משקל בשרירים, לכן אני עובד מאוד קשה בחדר כח ומשתדל לאכול כמה שיותר נכון. אני אוכל ארוחת בוקר ועוד 4-5 ארוחות ביום 2 מהם ארוחות גדולות הכוללות פחמימה וחלבון. כמובן שותה הרבה מים. אשמח אם תסביר לי איך להיות"סוס"? תודה רבה

זוהר, נשמע שאתה בדרך הנכונה, אני ממליץ מאוד להתיעץ עם מאמן מנוסה ודיאטן ספורט כדי שיבנו לך תוכנית תזונה ואימון המתאימה לדרישותיך. בהצלחה!

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ