אינטרוול

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

05/06/2013 | 05:16 | מאת: רן

אם אנחנו מבצעים אינטרוולים בצורה הבאה: ריצה מהירה(80 אחוז) למרחק של 60 מטר כפול 10 חזרות, בין חזרה לחזרה 45/60 שניות מנוחה קלילה, על מה אנחנו עובדים ומה משפרים? טנקס

09/06/2013 | 21:57 | מאת: חורש

אתה מתאר אימון אינטרוולי הכולל ספרינטים קצרים שמתבססים על מנגנוני אנרגיה אנאירוביים פוספוגניים, אבל היות ומשך המנוחה הוא קצר יחסית סבית שהגוף יזדקק גם לאנרגיה אנאירובית ממקורות סוכריים ולכן תיווצר חומצה לקטית. אימון טוב לשיפור ריצות קצרות 200-400 מטר.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ