שאלה

דיון מתוך פורום  פיזיולוגיה של המאמץ

12/05/2013 | 22:23 | מאת: מישהו

באימון עלליה במסה יש צורך לאכול הרבה חלבון ובכל ארוחה כדי להתנפח,האם באימון כוח מרבי שעיקר זה הכוח עדיין יש חשיבות לחלבון הנצרך והאם יש צורך לצרוך אותו ואם כן למה(כמו באימון היפוטרפיה)?

באימון כוח מרבי יש קרעים מיקרוסקופים ברמת השריר ולכן יש צורך לספק את חומרי הבניין המתאימים כדי לפצות על כך בזמן התאוששות, אולם אין צורך בכמות החלבון הנצרכת לאימוני היפרטרופיה (מעל 2 ג"ר לק"ג מסה יבשה) מספיק גרם- 1.5 גרם.

מנהל פורום פיזיולוגיה של המאמץ