עשיתי קעקוע לפני יומים ואני מאוד מצטערת עליו

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

03/03/2013 | 11:31 | מאת: מיתר

רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות עשיתי קעקוע מעל הברך קעקוע בערך 10 סמ אני מאוד מתטערת שעשיתי אני לא מפסיקה לבכות אני לא מצליחה לאכול אני ממש בדיכאון עמוק אני מתוזכלת רק חושבת על זה שעשיתי ולא מפסיקה לבכות . אני מתחננת שתעזרו לי

שלום מיתר לא צריך להתרגש יותר מדי זה רק קעקוע ובדרך כלל ניתן להסירו,קעקוע ''טרי'' צריך לחכות כמה שבועות לפני שאפשר לטפל בו. לפרטים נוספים כנסי אלינו לאתר www.tattoolaser.co.il

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר