הסרת קעקוע צבעוני

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

14/10/2010 | 20:35 | מאת: יוסי גולן

יש לי קעקוע צבעוני - האם יש שיטה להוריד אותו ? בעבר התעניינתי ואמרו לי שבלתי ניתן האם יש היום שיטה חדשה ?

יוסי שלום מכשיר המדילייט בו אנו משתמשים עובד ב 4 אורכי גל כך שהוא נותן פתרון גם לקעקועים צבעוניים שבעבר לא ניתן היה לטפל בהם. אני ממליץ לך לבוא לשיחת ייעוץ לבצע טסט ולבחון את מידת ההתאמה שלך לטיפול. אתה יכול לקרוא על המכשיר גם באתר: http://www.tattoolaser.co.il/136998/%D7%90%D7%91%D7%99%D7%92%D7%93%D7%95%D7%A8

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר