הסרת איפור קבוע בגבות

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

17/02/2013 | 22:39 | מאת: רויטל

לפני חצי שנה עשיתי איפור קבוע בגבות עד היום לא התרגלתי למראה ואני מעוניינת מאוד להסיר את האיפור יש לציין כי כי הצורה מדוייקת והצבע בהיר אך לא לטעמי הקוסמטיקאית שביצעה את הקעקוע עברה רק פעמיים ולדבריה האיפור ידהה בחלוף הזמן הבעיה היא שאין לי המון שיער בגבות ואני מפחדת שכל הגבות שנשארו לי ינשרו האם יש פתרון להסרה?

שלום רויטל ניתן להסיר איפור קבוע ברוב המקרים ,בדרך כלל יש דילול בכמות השיער בזמן הטיפול,אולם הוא חוזר וגודל בהמשך היות והמכשיר אינו יעיל להסרת שיער

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר