עצה ושאלה לגבי לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

04/02/2013 | 04:29 | מאת: אניה

יש לי קעקוע שעשיתי לפני שנתיים וחצי,מיד בעשייתו הצטערתי וכעבור כמה חודשים פניתי למרפאה להסירו.אני מטופלת כבר מזה שנתיים ועברתי קרוב ל 15 טיפולים באמצעות לייזר Fotona אך התוצאה חלקית בלבד יש צבעים שנעלמו כמו אדום וכתום ויש חלק בקעקוע שבשנה האחרונה כמעט ולא נראית תוצאה ,מדובר במסגרת אפורה מבפנים עם אותיות שחורות שאינני רואה תוצאה להיעלמה,זה מאוד מתסכל הרופא המטפל לא מספק לי תשובות מספקות,כמו כן העור באזור הזה נראה טיפה נפוח ואינו נהיה חלק מטיפול לטיפול.אינני יודעת מה לעשות האם הלייזר שלכם עובד על אותו עקרון כמו פוטונה והאם יש לי בכלל טעם להחליף או מומלץ להתעזר בסבלנות להישאר במקום שאני מטופלת?

שלום אניה קשה לתת חוות דעת מבלי לראות את הקעקוע,וגם מאד מוזר שצבעי אפור ושחור אינם יורדים לאחר כל כך הרבה טיפולים ללא ספק צריך לבדוק בעייה כזו מקרוב,לדעתי למכשיר שלנו יש תוצאות טובות יותר, לגבי המקום שאת מטופלת בו אני ממש לא יכול לחוות דעה זו החלטה שלך.אם תרצי מידע נוסף לגבינו אנא צרי קשר עם גלי 0525973991

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר