הסרת קעקוע טרי

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

27/09/2012 | 19:23 | מאת: ענת

כמה שאלות לי לגבי קעקוע בינוני בכתף. 1. האם ניתן להסיר קעקוע שנעשה ממש עתה, והאם יש השפעה לזמן עשיית הקעקוע על תוצאות ההסרה (ספיגת הצבע למשל..)? 2. האם אפשר לשער מראש בדרך כלשהי אם תישאר צלקת ועד כמה הקעקוע אכן יוסר? 3. מה סדר גודל של המחירים להסרת קעקוע. בדקתי באתרכם ולא מצאתי. תודה, ענת

שלום ענת יש לחכות לפחות חודש+לפני הסרה,העור לא סופג את הצבע אלא את הנוזל ש ''מוביל'' אותו מערכת החיסון שלך מקבעת את הפיגמנט בעזרת תאים לבנים בשם מקרופאג'ים,ניתן לשער מה תהיה התוצאה רק אחרי בדיקה מקרוב,לפרטים נוספים ממומלץ לעבור על מדור שאלות ותשובות באתר. חג שמח

09/10/2012 | 17:07 | מאת: ענת

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר