שלום אביגדור

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

25/03/2012 | 17:04 | מאת: מעין

שמעתי רבות על הלייזר Medlite C6 שבו אתה משתמש להסרת הקעקועים. הבנתי כי לייזר זה הוא בין היחידים שמסוגל להסיר את הפיגמנט צבע גם של קעקועים צבעוניים וביחוד כתום, אדום והגוונים הדומים... האם זה נכון? כמו כן, רציתי לדעת האם כך באמת נראה התהליך, כמו בסירטון זה? http://www.youtube.com/watch?v=XcGeBIlFLr4 למה נראה כי היכן שישנו דיו שחור נהיה לבן? מהי ה''צינורית'' השניה שהבחור מחזיק ביד? [לא זו שמוציאה ניצוצות] תודה מראש, שבוע נפלא.

שלום מעין אכן לייזר המדלייט c-6 משתלט בקלות יחסית על מגוון רחב של צבעי קעקועים בינהם כתום אדום ודומיהם,הסרטון אכן מתאר וריאציה של טיפול בעזרת הלייזר,ההלבנה שאת רואה היא זמנית וחולפת כעבור כ 20 דקות ולאחריה יראה שוב הצבע רק ''קצת פחות'' הצינורית המיסתורית היא פשוט חלק ממתקן קירור ש''יורה''אויר קר אל העור

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר